President Obama panoramic image

|

Ezt a fényképet Obama elnök beiktatásakor készítették.
Minden kis részlet kinagyítható.
A fényképet egy 1474 megapixeles kamera készítette.

Size: 1.47 gigapixels
Added: January 22, 2009

Link

Kérdés

| hétfő


1. kérdés:
Ha ismernél egy nőt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?

Mielőtt megnéznéd a választ, olvasd el a második kérdést is!

2. kérdés:
Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről:

A-jelölt: tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.

B-jelölt: hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt ópiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik.

C-jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.

Melyik jelöltre esne a választásod?

Először dönts! Ne less! és utána nézd meg lent a válaszokat.



A-jelölt: Franklin D. Roosevelt
B-jelölt: Winston Churchill
C-jelölt: Adolf Hitler

És mellesleg ha az abortusz kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Beethovent…

Nincs karikás ostorom

| szombat

"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár, mégis zsiványként kezel minden hivatal és szerv. Megtanultam virágnyelven beszélni, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "nem kérek számlát". A saját nevemre szóló külföldi küldeményeim sosem jutnak el hozzám, mégis minden héten kapunk egy csomagot, de mégsem örülök, mert Bukarest hamarosan megelőzi Budapestet. Elsüllyedek a szégyentől, hogy 50 éve nincs más csak Puskás Öcsi, Rubik Ernő meg Gábor Zsazsa, és hogy 3 milliós büntetés egy bank megdöntéséért az igazságos.
A törzsi ellentéteink Ázsiát és Afrikát idézik Európa szívében. A hideg kiver a Viktortól, a Feritől, a MÁV-tól, az elakadásjelzőktől, a sorbanállástól; Útépítésben mi vagyunk a királyok! És egy sörmárka sincs magyar tulajdonban! Magyarország! Nem lesz ennek így jó vége... "